Αεροπορική εκδρομή Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες

Αεροπορική εκδρομή Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αεροπορική εκδρομή Κωνσταντινούπολη-Πριγκιποννήσια 4 ημέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κων/πολη-Αθήνα με Turkish Airlines

Η Κωνσταντινούπολη, διεθνής ονομασία Ιστανμπούλ γνωστή και ως η Πόλη και Βασιλεύουσα, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

1η μέρα: Αθήνα - Κωνσταντινούπολη (Βυζαντινά μοναστήρια)

1η μέρα: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη (Βυζαντινά μοναστήρια)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία μας με την Πόλη. Θα ξεκινήσουμε από το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (το Βαλουκλή) και τους τάφους των Πατριαρχών στα Θεοδοσιανά τείχη, στην Χρυσή Πύλη του Βυζαντίου. Συνεχίζουμε με τα βυζαντινά ψηφιδωτά στην Παναγία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλθη  ο Ακάθιστος Ύμνος. Θα τελειώσουμε την σημερινή ξενάγηση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον Ναό του Αγίου Γεωργίου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικό γλέντι με χορό της κοιλιάς και φολκλορικά μπαλέτα.

2η μέρα: Εκδρομή στα Πριγκηπονήσια

2η μέρα: Εκδρομή στα Πριγκηπονήσια

Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι που θα μας πάει στα Πριγκηπονήσια. Πρώτη στάση στην Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή. Θα συνεχίσουμε για την Πρίγκηπο, με προαιρετικό γεύμα σε τοπική ψαροταβέρνα. Σας προτείνουμε μία βόλτα του νησιού με τις παραδοσιακές άμαξες. Μετά το τέλος της εκδρομής στα Πριγκηπόνησσα θα επιστρέψουμε στην Πόλη, όπου σας προτείνουμε μία βόλτα στην λεωφόρο του Πέραν.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη (Καπαλί Τσαρσί & Αιγυπτιακή αγορά)

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη (Καπαλί Τσαρσί & Αιγυπτιακή αγορά)

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά, το ξακουστό Καπαλί Τσαρσί, που ουσιαστικά είναι ένας λαβύρινθος από δρόμους με ζωγραφισμένες στοές και 4000 μικρομάγαζα στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές. Τελειώνοντας θα κατεβούμε στην Αιγυπτιακή Αγορά (Μισίρ Καρσισί) με τα περίφημα μπαχαρικά και βότανα απ’ όλο τον κόσμο, τα χρυσά κοσμήματα και το καταπληκτικό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη (Κλασική ξενάγηση της Πόλης) - Αθήνα

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη (Κλασική ξενάγηση της Πόλης) – Αθήνα

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε την ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία που αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών και ιδιαίτερο σύμβολο της ιστορίας μας, θα συνεχίσουμε με τον Αρχαίο Ιππόδρομο και το Μπλε Τζαμί, πριν καταλήξουμε στη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού. Θα δούμε το ανάκτορο Τοπ Καπί, που αποτελούσε το παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο ως τον 19ο αιώνα με τους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μετά το τέλος της ξενάγησης, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κων/πολη-Αθήνα με Turkish Airlines

| 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ καθημερινά σε ξενοδοχείο 4* | μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο | Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης | Εκδρομή στα Πριγκηπονήσια | κόστος αποσκευής | Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων € 135 | φιλοδωρήματα, αχθοφορικά | είσοδοι μουσείων / μουσείων | το εισιτήριο του πλοίου για τα Πριγκηπόνησσα | Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Αναχωρήσεις 1 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου 2018, 4 μέρες
Ξενοδοχεία Grand Halic 4* Lares Park 4* Golden Age 4*
  Σεπτέμβριος Οκτώβριος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Σεπτέμβριος Οκτώβριος
Κατ’ άτομο σε δίκλινο 545 € 515 € 565 € 530 € 585 € 550 €
Μονόκλινο 630 € 595 € 655 € 595 € 715 € 665 €
Παιδικό έως 11 ετών 515 € 485 € 535 € 500 € 555 € 520 €
Επιπλέον διαν/ση

κατ ‘άτομο σε δίκλινο

50 € 55 € 65 €

Λεπτομέρειες-οδηγίες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Άμστερνταμ

Αεροπορική εκδρομή Ντουμπάι – Πουκέτ 10 ημέρες / 8 νύχτες

ΡΩΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ & ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Κυανή Ακτή 6 ημέρες

HOLI-DAYS.GR

  •   Α.Παπανδρέου 2, Πλ. Κανάρια, Ηλιούπολη

  •    Τηλ: 210 9751414

  •    Mail: info@holi-days.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2018 by Holi-days.gr - Made With and handcrafted by Stonebug